lördag, mars 28, 2009

Vårsol

Hur härligt är inte ljuset? Jag vill ha barbent igen. Nu. Dö vinter dö.

Från maj förra året (som för övrigt också är en titel på en låt av emil jensen, lyssna på den på youtube, för finns det egentligen nåt mer deprimerande än en läggmatch i pingis på psyket?)

Kjolen har jag förresten sytt själv av en bit panelgardintyg från ikea. Två raksömmar, do it yourself.

2 kommentarer:

Anonym sa...

hottsie hottsie hottsie, meget lekker bild.

en gång föll ljuset så här i mitt pojkrum när jag var liten, det var vackert, jag hade precis gjort frukostvåfflor och satt på sängen och åt; om du tänker dig att den tunna högra ljuslinjen till höger i bild föll på min högra axel eftersom jag satt med ryggen lutad mot fönsterkarmen. ljuset var lite varmt fast ändå inte sommarvarmt utan precis så där maniskt magiskt som det endast kan vara på i mars, april och maj, kanske mest april och maj men ändå.

tänk alltså att du har en gardin som kjol, det skulle man inte trott om man träffat dig för fyra år sedan alltså, då var det mer kjol som gardin om man säger såg.

spännande att man råkade hitta in på din blogg så här på en lördag, visste inte att du var en bloggare; måhända korsar min ödestråd din sida igen i en kanske väldigt osnar framtid.

egentligen skulle jag inte skriva mer nu men jag måste fråga vad du menar med läggmatch i pingis förresten, jag vet massor av saker som är mer deprimerande: t.ex. om du har sett en film som heter "Dunderklumpen" vari Beppe Wolgers spelar en av huvudrollerna, i den finns det en man som heter eller kallas för Enöga som är den onda figuren. Han har en cykel som har den smalaste silhuett jag någon sin sett(rim), och Enöga han bryr sig endast om pengar och jagar en liten skattkista genom hela filmen som i slutet visar sig innehålla något helt annat. Alltså: att bara vara ute efter pengar hela livet är mer deprimerande än en läggmatch i pingis, även om den är på psyket som jag kom på att Jens Emilsen har skrivit eller vad han heter.

Ha en fortsatt dag Lova, p.s: om man tittar på dina bloggetiketter så har du bara 3 st på Film/musik/litteratur, styr upp!

Stila sa...

Dunderklumpen! Det var inte igår. Ett måste-se på den igen dårå. Finns det någon mysigare än Beppe?

Kategorin är ny, men oh ja uppstyrning på den. jag lövar.