lördag, mars 22, 2008

Dubbelvarvad



Sitter hemma och orkar inte röra en fena. Hade laddat för utgång ikväll men bästa lördagsklubben har påskstängt, vilket gjorde mig tvärtemot urladdad. Sitter och väntar på att någon ska ringa och bestämma åt mig vad jag ska göra ikväll.

Idag har jag jobbat, klädd i tyllkjol, t-shirt och dubbelvarvade skärp. Allt från Topshop.

4 kommentarer:

Anonym sa...

jättefin outfit..du har alltid såå söta kläder! Men tycker du inte det är lite trist att BARA ha kläder från topshop i din blogg? blir inte så varierat och kul för oss som inte har en topshop i närheten.....kramar

Anonym sa...

Anonym: Tack:) Ni får inspireras av stilen mer än plaggen! Jag har bara kläder från Topshop eftersom jag är där minst 5 dagar i veckan och alltid måste jobba i mina topshop-kläder. Det känns överflödigt att handka nån annanstans och topshop har finast kläder av alla tycker jag. Nu kan man ju klicka hem kläder från hemsidan också, så helt omöjligt är det ju inte att få tag på plaggen även om man inte bor nära!

Anonym sa...

MÅSTE du använda Topshop kläder när du jobbar?

Stila sa...

SJÄLVKLART använder jag topshopkläder när jag jobbar! Jag representerar ju varumärket, inte skulle jag väl gå klädd i typ gina tricot då (hua!). Som säljare är man ju en också en vandrande förebild och reklampelare för kläderna och varumärket.