Onsdag: After work med solstrålen Nathalie på Herkules
Torsdag: Middag och vin med Anna. Vi gjorde världens godaste efterrätt. Gör den själv:
Frukt:
Färska jordgubbar
Mango
Päron
Kiwi
Gott mojs:
Flytande honung
Rivet citronskal
Hackad mynta
Sås:
100 g vit choklad
1 dl grädde
Hacka frukten och blanda med mojset. Värm grädden i en kastrull och låt chokladen smälta där i. Servera frukten med såsen ringlad över. Det blir helt otroligt gott. Överraskande gott. Mycket godare än man någonsin kan ana! (Receptet kommer från Arla)
Fredag: Chili con carne och nybakade klibbebullar med Charlotta, Bella och Lisa. Sedan 10-årsjubileum på T-bar. Flourtanten bjöd på mintshots och det var fullt ös från 22 till stängning.
Lördag: Bakisdag med Lisa. Lång frukost och strövande på stan. Köpte tjusiga byxor på Åhléns.
Idag har jag en ny kjol från Topshop, mina prima ballerina-örhängen och lite isblå kajal i ögonvrån. Det är fint tycker jag.
Nu ska jag kila till jobbet och ikväll ska jag på spex. Hoppas att ni också får en fin söndag!
1 kommentar:
Jag gillar verkligen din hårfärg! Har velar färga länge...fast vågar inte..är rädd att det inte passar...har aldrig färgat mitt hår :) aja. nice blogg iaf. ha det gött!
Skicka en kommentar