torsdag, januari 24, 2008

Ledig



Åh vad jag förtjänar en riktigt seg dag hemma! Jag håller på att rensa garderoben med Timbuktu på högsta volym. Snart ska jag göra scones och läsa nya Glamour. Sen ska jag läsa CV:s och ta ett bad.



Ni ska få en virituell walk-around i min lägenhet snart också, det ska bara städas ordentligt först. Vilket inte blir nu - idag ska jag bara slappa!

9 kommentarer:

Linas inredning sa...

Men vilken cool bild du har på väggen, är den från indiska? Ska bli roligt att se lite från din lägenhet :)

Stila sa...

Lina: Ja, den är från Indiska. Det är egentligen en av deras dekorationsplanscher, men jag blev så kär i den att jag var där typ varje dag i flera veckor för att knipa en när de skulle montera ner dem. Sen gav jag upp hoppet för att det tog sån tid, men sen en dag när jag kom till jobbet så stod där en hoprullad plansch med en hälsning från en av tjejerna på indiska, så himla gulligt!

Anonym sa...

Haha, jag gillar Buddha-affischen! Och vilka sköna mystofflor, det skulle jag också behöva :-)

Anonym sa...

nejmen! en stila! jag visste att du skulle komma tillbaka:) vad trevligt! jag älskar ju din stil!

trapid sa...

Välkommen tillbaka! Så roligt att du har börjat blogga igen, du var verkligen min favorit! Väntar med spänning på inspirationsbilder från nya lägenheten :)

Anonym sa...

Lova darling! Vad kul att du är tillbaka! Jag hoppades hoppades i smyg och kikade in ibland för att se om du fanns. Var inne på topshop i söndags när jag var hemma i Lund, jag och Eric tänkte säga hej, men butikschefskan var inte där minsann.. Du får komma över och härja snart!
Puss Anna

ps. Jag har en ny blogg också jumelle.tjejsajten.se KNUS!

Anonym sa...

jättefin klänning!

Anonym sa...

Är de där från topshop? Jag har såna i så fall !

Stila sa...

Yes, topshop it is!