onsdag, september 12, 2007

Jobb, jobb, jobb

Hej! Är hemma hos mamma och blir ompysslad ikväll. Var igår upp i Stockholm på möte med jobbet - mycket inspirerande! Kul att vara med och se företaget utvecklas. Det är en del nya topshopbutiker på gång!

Idag har jag jobbat hela långa dagen, kom direkt från flygplatsen till jobbet i morse. Launchade höstkollektionen för Kate Moss idag! Några tveksamma plagg, men många snygga också. Bland annat en grym skinnjacka och riktigt snygga tweedbyxor med hög midja och matchande ursnygg väst. Kom och in och titta och säg hej!
Nu ska jag stupa i säng. Godnatt!

16 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att du är tillbaka! Kommer det inte öppnas någon Topshop butik i Helsingborg snart?! Åtminstone på Väla, det vore toppen! Bodde i Dublin en period förra året och blev bortskämd med butiker runt vartenda hörn. Nu är den närmsta på Nova...

Ziza sa...

Åh söta Lova är tillbaka! :) Jag har sett dig jobba som attans i butiken på Nova, kul att det blir chefsposition snart. Verkligen glad för din skull! Fina outfits som vanligt. :)

Anonym sa...

Åh, det är så innerligt roligt att du är tillbaka! Har saknat dig och dina outfits :) Det ska inte öppnas någon topshopbutik i Linöping? *hoppas* KRAMAR!

Annika sa...

Ja, jag tycker också att det är kul att du är tillbaka. Vad mycket du har haft för dig under sommaren.
Lycka till med chefspositionen!

Anonym sa...

ååå nya butikr låter spännnde!! du råkar inte veta om det kommer öppna någon i växjö? hihi vore ju super! ;)

Anonym sa...

Vet du i vilka städer de nya butikerna kommer öppna?

Anonym sa...

Det är jätteroligt att du är tillbaka och bloggar! Jag önskar att det skulle öppna en Topshop i Kalmar men det är kanske inte så stor chans ;)

Anonym sa...

har också spanat in skinnjackan och den är verkligen fin

Anonym sa...

Finns det många höst/vinter jackor på topshop på nova? ska dit nu imorgon, behöver verkligen en jacka! :)

Princess Elina sa...

Oh, vad roligt att du är tillbaka:)Du har alltid så underbara outfits!

j sa...

låter mysigt med ompyssling!

Karolina sa...

Hej! Vad kul att du är tillbaka! Grattis till nya jobbet och lägenheten! =)

Anonym sa...

Vet du om Ann-sofie backs kollektion för top shop kommer säljas i er butik på nova? när kommer de i så fall? Tpf!

Anonym sa...

Åh härligt! Pratade juh med dej när du var inne i topshop gallerian för nåt tag sen, visste att jag kände igen dej men kom inte ihåg från vad! ;) Å f*n vad kul att du ska ta över chefsrollen i lund! Tror det kommer gå finfint :)
//jessica

Anonym sa...

de nya butikerna blir i skärholmen och vällingby vad jag vet, och ann-sofie backs kollektion kommer bara att säljas på souk :)
//jessica

Malin sa...

Det är grymt kul att topshop ska öppna i vällingby. Det kommer att ge en helt ny kundkrets till centrummet. Okej, det är ganska tråkigt att kläderna blir så lätttillgängliga.. men i längden leder det till en ännu kraftigare urbanisering, då stadens alla hörn blir trendigare.
Jag ska själv inom kort skicka in en ansökan!