måndag, april 06, 2009

Färdig!

Puh. Nu är jag klar. Arbetsproverna inlämnade. 26 sidor långt blev det. (Ordbajsare – jag?) Mycket bilder också såklart och inklusive ansökningsbrev, cv, intyg och grejer. Men ändå, får hoppas det var värt det!

Nu håller jag tummarna. Oavsett hur det går så har jag i alla fall bestämt mig för att flytta upp till Stockholm i höst. Jag längtar redan!

7 kommentarer:

Jacqueline sa...

yeeey! Så skönt för dig att du är klar. Var det väldigt jobbigt? Jag vill också söka till Berghs/Beckmans lr liknande, men det får bli nästa höst. Just nu ska jag skriva en hemtenta, som egentligen ska vara klar idag, men som jag inte ens har börjat på. Hur gick det till, undrar jag...Och när kommer du till Amsterdam? Solen skiner och alla sitter ute på uteserveringar och njuter av livet...bara så du vet :) hihi/J

Stila sa...

Nä, men det har tagit väldigt mycket tid och det är enormt tacksamt att jag har haft hjälp av min pappa (han är illustratör och har guidat mig genom att grafikprogram på datorn)

Kommer till amsterdame i mitten/slutet på maj! hör av mig när jag vet mer exakt när:)

Linda sa...

Härligt att du är färdig och dessutom bestämt dig för flytt, skön känsla när man slutligen bestämt sig :) Lycka till med skolan! Jag håller tummarna :)

Jess sa...

Där ser man. grattis..och välkommen till Stockholm. Vart tänkte du sätta ner tassarna?

Stila sa...

tack tack linda!

Jess: Det vet jag inte än! Jag tar väl lite vad jag får liksom. Har ingen koll på vart det är bäst att bo! Om du vet nåt om boende så säg gärna till! :)

Eva sa...

Välkommen hit! Du och Helena och jag måste boka in vinkväll så fort du kommer upp. Jag skall hålla ögonen öppna efter lya till dig. Vasastan (där bor jag) eller söder skulle passa dig bäst tror jag. Kram!

Stila sa...

Eva: Åh vad gulligt av dig! Jättetacksam för all hjälp med boende. Och ja, det bokar vi in när jag kommer upp! kram