tisdag, mars 25, 2008

Inredningshumor


Jag har i ett par tidigare inlägg nämnt min mammas fäbless för kitsch. Den fulsnygga torson vi har i trappuppgången hade förutom hawaiikransen också fått en ny mössa när jag var hemma i helgen. Tjusigt.


I höstas gick toalettringen i badrummet sönder. Då hittade mamma en hemskt ful genomskinlig ring fylld med snäckor i sjöstjärnor. Det tyckte hon var jättekul, så den köpte hon. Sen tror jag att pappa tyckte att den var för gräslig, så han köpte en ny. Då hängde mamma upp den i en gran på tomten ut mot vägen istället. Och där hängde den och din
glade när jag kom och hälsade på.


Ja, vad säger grannarna?Bör tilläggas att mamsen inte är så knäpp som hon låter. Hon är väldigt bra faktiskt. Bilden är från när vi var ute och drack drinkar i Malmö i somras. Om tre veckor ska vi åka till Turkiet och bara glassa all inclusive en vecka, det fick jag i födelsedagspresent, världsbäst. Ska bli så skönt!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det är härligt med mammor som är sådär underbart småtokiga. Min är likadan & det är så skönt att veta att man har en sån mamma när man träffar vissa kompisars mammor som beter sig som om de vore Drottning Silvia.

Annika sa...

Haha vilken cool mamma du har. Lite tokig kanske men sånt gillas ändå..
Vad kul att ni ska åka bort tillsammans :)