torsdag, januari 31, 2008

Vårtrender enligt Topshop, del 2

För att låta ruskigt reklamig: Ska ni leta snygga jeans i vår ska ni definitivt bege er till Topshop! Tycker redan nu att vi har många sjyssta modeller, men de som är på ingång är ännu bättre. Dessutom väldigt prisvärda (699 kr). Många av basmodellerna har massor av fina små detaljer (en pytteliten dragkedja vid ena fickan, en extra söm någonstans, en liten läderdekal... sådana saker), dessutom kommer de i alla möjliga tvättar och former. Det finns superskinny, straight, utsvängda, high-waisted, baggy, anti-fit, you name it. Och alla känns lika rätt!

Ovan ser ni en del av tvättarna och modellerna. Till höger ett par trashade i jeans i äkta nittiotalsanda, även dessa insprirerade av Topshops älskling Christopher Kane. Tack och lov har de Topshop än så länge hållit sig undan ormmönstret!

Kickflare och superskinny i tvättar som är ursnygga till orange.

Coolaste anti-fit jeansen (baggy upptill, smalare nedtill) med smalt uppvik. Till höger vår näst smalaste jeansmodell och en mörk modell med lite högre midja och vidd i benen.

Vilken modell vill du ha i vår?

1 kommentar:

Annika sa...

Reklam-Stila.. Mig har du nog lyckats övertala iallafall, jag ska gå till Topshop för att hitta jeans, det är ett som är säkert. Dock inte de färdigtrasade ;)