torsdag, februari 15, 2007

Dagens outfit

By request kommer här en bättre bild på byxorna. Å vet ni var de är ifrån? Botten av min garderob! Inte tänkte jag på att jag hade ett par sådana när jag började blogga om modellen i november. Köpta på en H&M-rea för 6 år sedan om jag inte minns fel, (fast då var de baggy, haha!). I tisdags kom förresten Kate-jeansen till Topshop som jag siade om i ovan länkat inlägg. Supersnygga framifrån, men tyvärr har de placerat bakfickorna på samma sätt som dessa Asos-pants. Inte så smickrande...

Men jag hade inte byxorna på mig idag (måste ju jobba i Topshop-kläder), så istället var jag klädd som till höger. Men jag såg inte lika stolt ut som på bilden hela dagen, jag lovar. :)

Apropå jobb. Jag anade väl att det bara var en tidsfråga innan min blogg skulle bli känd på jobbet, men att ryktet skulle sprida sig så fort och mycket trodde jag inte! Så nu får jag väl säga hej, hej! till min chef, mina jobbkompisar, topshop-tjejerna i Göteborg, tjejerna Stockholm, Karin och ni på kontoret, och högsta sverigechefen Åke. För jag har minsann hört att ni är inne och smyger! Aja, ni är så välkomna, hoppas bara att ni tar bloggen för vad den är; en ytterst personlig fritidssysselsättning som ger utlopp för ytlighet och kreativitet!

11 kommentarer:

Maria - FashionFame sa...

Va+! Är det sant, jag har alltid trott att det är Brooke Shields som äter en munk på din bild haha men det är alltså du, jaa ni är verkligen sjukt lika :D Du skulle lätta vinna en look-a-like tävling, fast de har du väl säkert hört ofta =)

Stila sa...

Maria: Haha - nää, det är jag som äter ett äpple! Å nä, jag har inte hört det ofta, men som sagt, jag kan hålla med om att det finns nåt som påminner om henne hos mig..

Sara sa...

kul att den spridit sig! men det är inte så konstigt, den är ju super :)

Stila sa...

Sara: Jaa, kul, men det var kanske inte dirket målgruppen jag räknat med...:)

Anonym sa...

Jag gillar outfiten där du har grå tröja och mörka jeans. Fint matchat med de grå strumporna! Jättesött!

Anonym sa...

Haha har ett par liknande jeans, även de från HM fast köpta för 2 år sen. Rotade fram dem för några månader sen :-).

Kerstin sa...

Åh, jag äääääälskar dem. Störtgrymma :)

Anonym sa...

Haha, du är så rar Lova! Jag hoppas du blivit helt kry från din magsjuka, jag har fått värsta slängen av influensa.
Höga jeans är fab så länge inte fickorna sitter på ryggen och påminner om ens skolfröken på mitten av nittotalet. Updated vintage please:)
Hoppas att allt är bra iallafall,
din blogg förgyller mina sjukis dagar:)

Love
Hanna

Anonym sa...

dina gamla byxor var ju superläckra!!! VIlket fynd! :)

Anonym sa...

Snygg outfit men hur i h-vete klarar du av att jobba med klackar. Har försökt några ggr men fått byta efter ca 2 timmar.

Stila sa...

Beatrice: Tack! Jag gillar också pumps och strumpor, betydeligt mer vintervänligt:)

Angie: Fynden från egna garderoben är de bästa!

Kerstin: Taack!

Hanna: Ja, precis. Fy tusan vad ful jag var i de nya på topshop med fickorna uppe i ryggen! Krya på dig! Kram

Malla: Tack:) bästa fyndet!

Powewrpuffan: Det är lite olika från dag till dag (och sko till sko). Jag har ett par ombytesskor liggandes på jobbet. Igår fick jag byta efter en stund när jag skulle klättra upp tre meter upp taket på stegar!
Annars är det övning som gäller! Öka en halvtimme då och då, börja i ett par bekväma högklackade. Nu klarar jag iaf ett 6-timmarspass utan problem. Good luck!