måndag, januari 15, 2007

Kalenderbeställning!

Har precis (något sent) beställt en almanacka för 2007!Blev helt kär layouten, de små finesserna och möjligheten till personlig utformning.

Beställa din egen kan du göra här. Killen som står bakom sidan satte igång det hela genom att göra almanackan som en julklapp till sin fru. Så sweet!

14 kommentarer:

Anonym sa...

Men gud vad fiiint! Synd att jag redan har en...

miko sa...

Heeeej!! Så kul med en ny spännande blogg att checka in var dag =) superfin!! Men lova att du har 39 par skor!! wow bra jobbat tjejen. japp klart det är david på bilden, het som få =) vi hörs till torsdag. puss mikaela!

Stila sa...

Sofia: Jaa, jag har redan en också egentligen som har ett halvår kvar, men då är den å andra sidan också ett halvår gammal så då kan det ju vara okej att köpa en ny. Bra shoppinglogik där, haha:)

Miko: Heeej! Jaa, haha kul att du gillar den:) Jag vet, det är pinsamt många skor. Arbetsskada..:S Vi hörs!

Kerstin sa...

39 par skor.. Hrm, jag är värre :-)
Jag har en sminkfråga till dig och dina läsare. Vet du/ni om det finns affärer i Malmö/Lund/Hbg som har roligare och mer annorlunda sminkmärken än de vanliga kedjorna? Trist att sånt kul som Mac, Armani mm bara finns i Stockholm...

Laila och Johan sa...

Ååh, den varkar ju toppen! Typiskt att man är lärare och börjar året på hösten...

Kerstin sa...

Wow - döfint ju :)

Stila sa...

Kerstin: Alltså, jag är ledsen, men jag är inte alls någon sminkjunkie. Har noll koll. I Lund finns Face, MakeupStore, BodyShop, och kicks, åhléns och company och sånt, mer vet jag inte tyvärr. Men någon annan kanske gör?

Ps. det går inte att komma till din blogg via din länk!

loppanlej: Det går så bra så att köpa en till läsåret 07/08 om du är sugen då med:) den går att beställa redan nu!

Kerstin: Jaa, jag längtar!

Annika sa...

Åmeh åh, jag som köpte ny almanacka förra veckan. Tur att den där ändå var för dyr, bara papper ju ;) Till nästa år kanske! :D

Stila sa...

Annika: Med tanke på att den är helt i färg (alla sidor) och man utformar den själv så är 270 kr inte särskilt dyrt. Till nästa år kanske:)

Anonym sa...

Hej, mitt namn är filippa och jag är beroende av kalendrar. Tusan att jag redan har köpt en för 2007. Men nästa år blir det garanterat en sådan. Om jag inte hinner tröttna på den jag har nu =) Tack för tipset!

Stila sa...

Filippa: Hahahaha:D

Katinka sa...

Heeej! Vad kull att få ett livstecken från dig! Jag älskar Topshop, synd bara att de inte finns här. Men skulle behövas. Folk kan inte klä sig här!!!! Jag får krupp. Till och med dom som pluggar Fashion Design har sunk stil, vågar inte vänta på vad dom kommer designa... Men annars trivs jag bra. Har hittat några guldkorn o dom e as sköna! ska iväg o fika med dem idag :) Massa kramar, Katinka

Sandra sa...

Åh, jag som är utan kalender nu! Kanske får bli en beställning :)

Stila sa...

Sandra: Ja, den är ju onekligen snygg, så det kan ju vara en idé!