fredag, april 24, 2009

Stila är död

Jag har funderat på det här ett tag – och jag vet. Stila är död. Hon har varit det ganska länge faktiskt och ni har säkert märkt det.

Innan, när den här bloggen var som störst, hade jag runt 1000 unika besökare varje dag. Stilas blogspot var som mitt eget lilla livsstilsmagasin och jag var chefredaktör. Jag skrev om allt som jag tyckte satte guldkant på vardagen och sådant jag själv gillade att läsa om. Jag skrev om sådant som inspirerade mig så att jag i ett andra steg förhoppningsvis kunde inspirera andra. Jag hade en ambition att skriva om mig och min vardag uppblandat med lite av varje som kunde tänkas intressera tjejer av samma typ som jag. Unga tjejen med intresse för mode, inredning, recept, allmänna tips och trix.

Men jag har tyvärr tappat de ambitionerna. Jag har inte tillräckligt med lust att lägga den tid som det faktiskt tar att blogga om allt det där. Det beror på att det helt enkelt inte intresserar mig så mycket längre. Stila är ett alter-ego som glider allt längre ifrån vem jag är idag. Mitt liv då kretsade kring vardagen i Lund, jobbet på Topshop, min gamla pojkvän och min vänner, min lägenhet. Jag älskade det! Men just nu är jag på väg att riva upp alla dessa fasta punkter. Hela den här våren har varit i ett slags tillstånd av väntan på vad som ska bli. Jag tänker nu på resor, fest, stockholm och reklam! Inte längre soffkuddar, muffins och trendspaningar. (Fast modeintresset har fäst sig som en kronisk arbetsskada, det kommer jag inte ifrån..!)

Jag vet inte vilka ni är som är kvar och läser. Jag kan se att ni fortfarande ändå är hyfsat många och ni kommer från lite varsomhelst i hela Sverige. Jag antar att ni är mina gamla läsare och för er känner jag lite prestationsångest eftersom bloggen inte är vad den brukade vara. Men om ni inte bryr er så mycket om att jag slutat göra kollage, inte tipsar och trixar så mycket längre, inte lägger upp pyssel, projekt och inredningsinspiration, men ändå kan hitta en något av läsvärde så tycker jag att det är toppen och jag vill gärna att ni ska fortsätta läsa!

För jag tänker inte sluta blogga, det vill jag inte. Men nu måste jag göra det som bara Lova. Vill ni fortsätta följa min vardag så tycker jag att det är jättekul om ni vill fortsätta läsa. Europaluffen börjar om ett par veckor, sedan blir det flytt till Stockholm och då får ni följa mitt liv som vilsen lundabo där. Självklart kommer nya bloggen vara uppbyggd av till stor del samma element som här, men jag känner bara att jag måste lämna Stila, hon finns inte riktigt längre. Är det någon kategori ni absolut jag tycker borde ta med mig så lämna gärna en kommentar.

Alltså; följ gärna med mig till nya adressen, uppdatera era bokmärken, lägg till mig på bloglovin, så ses vi på:

www.metrobloggen.se/lova

Sist men inte minst;
TACK till alla er som läst, kommenterat och uppmuntrat under tiden jag bloggat här! Blir fortfarande helt rörd ibland när jag läser gamla kommentarer. Jag har haft turen att ha riktigt gulliga och snälla läsare och jag har uppskattat er jättemycket. Kram /Lova

6 kommentarer:

Linas inredning sa...

Jag kommer sakna stila mycket för det har varit en av mina favoriter! Men jag är jätteglad att du fortsätter blogga och det ska bli kul att följa med Lova på äventyr i nya bloggen. Lycka till!

Anonym sa...

tack för de underbara inläggen som du har inspirerat mig med!

Lia sa...

Jag följer också med till nya bloggen! Jag blir alltid så inspirerad av dina outfits så fortsätt gärna med dem :)

Anonym sa...

Okej.. jag kommer också följa med till nästa!

Sofia sa...

Jättebra blogg!

Tips, om du gillar Vogue så har Nordic Art House hundratals Vogue tavlor till bra pris som man köper på nätet! Det är tavlor av klassiska covers från Franska Vogue. Det kan man hitta på nordicarthouse.com, kolla in dom är jättefina...

Ha det bra!

jennifer sa...

du är riktigt dukig på att skriva!

Kika gärna in på min blogg för att få en inblick i hur en läkarstudent som älskar mode, lever i Belgrad.
Donnads.devote.se