onsdag, oktober 18, 2006

Kors i taket!

Nä, så här snygga skor för så lite pengar är inte möjligt! På Skopunkten.com kan du klicka hem de här skönheterna. Tag 3 betala för 2 på hela sortimentet. Detta är mina val:






Lackpumpsen (249 kr) är ljuvliga, Loboutainkopiorna (249 kr) är jättefina i verkligheten, och stövlarna (299 kr) är klassiskt snygga. Totalt 548 kr för tre par skor. Skynda fynda!

13 kommentarer:

Anonym sa...

jag sitter också och surfar på skopunkten, men jag vet inte om jag ska klicka hem något... är rädd för att kvaliteten ska vara värdelös, eftersom det är så billigt!

Stila sa...

Uhm.. tja.. kvalitén är ju inte den bästa, och visst, kollar man nära så ser man att det är billigt. Men de svarta med träklack har jag (små i storlekarna!), och de ser helt okej ut efter en kvälls party, och lackskorna är nog som de ser ut. Tveksammast är stövlarna, det är ju fejkskinn, och man vet ju aldrig... Har du ingen butik i närheten?

Anna sa...

Låter ju helt klart nice, ballerinas och pumps kan man väl aldrig ha för många av (eller skor i största allmänhet för den delen ;))

Anonym sa...

ja e apsugen på stövlarna! i svart, ska nog köpa dom på fredag :D

Anonym sa...

Jag hittar inte lackskorna på hemsidan, är jag blind?

Stila sa...

Nä, vad galet! De har plockat bort dem. De kanske tog slut..? Men de kommer säkert in igen, de med träklack var också slut i butik ett tag, men kom igen.

Kerstin sa...

Åh, de är ju superfina. Ska kanske kolla in skopunkten ändå.

Stila sa...

Ja, visst är det najs! Men först ska det hittas en tillräckligt bra lokal. Just let me know om ni har några tips!

Anonym sa...

men gud vad komiskt det här var då, jag läste just att du jobbar på topshop i Lund, jag har varit där i dagarna och lämnat mitt CV. har just flyttat till lund och vill hitta ett jobb. men tyvärr verkar ni ju ha full personalstyrka för tillfället... jag får helt enkelt hoppas på att det dyker upp något i framtiden.

Kul blogg har du i alla fall.

Stila sa...

Sofia: Tack, kul att du gillar den!
Så du har flyttat hit alltså. Tja.. vi har ju full styrka nu, men om det behövs fler nångång så kan jag hålla ögonen öppna för 'sofior' på cv:na!

Stila sa...

Obs! Lackskorna är tillbaka på hemsidan nu

Anonym sa...

stövlarna skulle jag nog inte köpa....bättre med kvalitet där...men de andra kan jag definitivt tänkta mig!! :)

Anonym sa...

ja det är verkligen sjukt billigt man jag tror man måste ha rätt tåliga fötter för att palla. Min syster köpte tre par som allihopa pajade hennes fötter totalt. Fast det varierar säkert från par till par.